Usvojen budžet, predsednik vlade jedini protiv

Izvor: B92

Sreda, 31.03.2004.

23:01

Default images
Odbornici Skupštine opštine Mladenovac usvojili su u sredu budžet te opštine, koji za ovu godinu iznosi 196,1 milion dinara i za 28 odsto je veći od prošlogodišnjeg. Od toga je za klasičan deo potrošnje, odnosno funkcionisanje opštinske administracije i druge društvene potrebe, predviđeno 77,4 miliona, dok je za komunalnu potrošnju namenjeno 118,7 miliona. Za budžet su glasali odbornici Demokratske stranke, Demokratske stranke Srbije, Nove Srbije i opozicione Socijalističke partije Srbije, dok je protiv je bio samo predsednik mladenovačke opštinske vlade Siniša Jovanović, inače član DSS-a. On je bio je protiv usvajanja budžeta nakon što su usvojeni amandmani predsednika SO Mladenovac Zorana Kostića, iz DS, i još nekoliko odbornika, koje opštinska vlada prethodno nije prihvatila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: