DSS i SPS odbacuju navode o spisku zahteva socijalista

Izvor: B92

Petak, 06.02.2004.

17:08

Default images

Iako su i pojedini mediji objavili spisak zahteva socijalista koja se odnose na funkcije u pojedinim državnim preduzećima, ali i na članstva u upravnim odborima, DSS i SPS kategorično odbacuju sve tvrdnje. Potpredsednici te dve partije, Dragan Jočić i Ivica Dačić, kažu za Radio B92 da se radi o lažima, ali i, kako tvrdi Dačić, podmetanjima Demokratske stranke. "To su gluposti! Mi nismo učestvovali ni u kakvim razgovorima oko formiranja vlade. Tih razgovora nije bilo. Naročito ih nije bilo u poslednjih nekoliko dana. Pošto se stalno govori o nekim razgovorima, mi smo izrazili samo našu spremnost da o tome razgovaramo", rekao je Dačić. "Nikome ništa nije obećano. Ono što će da bude, to će biti predlog manjinske vlade, pa da vidimo ko će da ga podrži", izjavio je Jočić i dodao da SPS nije ništa tražio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: