Najs: Kraj dokaznog postupka optužbe do početka decembra

Izvor: B92

Sreda, 30.07.2003.

13:58

Default images
Dokazni postupak optužbe na suđenju Slobodanu Miloševiću pred Haškim tribunalom biće završen početkom decembra, a većina svedoka, posle letnje pauze, govoriće o zločinima u Sarajevu i Srebrenici, najavili su u sredu tužioci u Hagu. Tužilac Džefri Najs rekao je da optužba, po ranijoj odluci sudskog veća, ima još 62 dana za izvođenje dokaza protiv Miloševića i da će taj posao okončati "krajem novembra ili početkom decembra". Najs je kazao da će tužioci odustati od izvođenja većeg broja ranije predviđenih svedoka, kako bi dokazni postupak završili u predviđenom roku. Dodao je da bi, međutim, optužba deo vremena koje ima mogla iskoristiti i posle decembra, kad joj vlasti u Beogradu dostave neka tražene dokumente.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: