BATIC: NESPORAZUM U VLADAJUCOJ KOALICIJI

Izvor: B92

Petak, 30.06.2000.

15:29

Default images
Predsednik Demohriscanske stranke Srbije Vladan Batic ocenio je da je skidanje sPredloga zakona protiv terorizma sa dnevnog reda Savezne skupstine "prvi veliki nesporazum" partnera u vladajucoj koaliciji. Kako ocenjuje Batic, u pisanoj izjavi, "ocito je da Srpska radikalna stranka vise ne zeli da svira po taktovima Socijalisticke partije Srbije i Jugoslovenske levice, jer je postala moneta za potkusurivanje, sto se najbolje vidi po zastupljenosti na programima RTS". Ljudima iz SRS jasno je da bi vrlo brzo oni mogli da se nadju na udaru Zakona protiv terorizma kada vise ne budu miljenici vlasti, ocenjuje Batic. Batic smatra da su koalicioni partneri zamerili Seselju na TV duelima sa njim i predsednikom Demokratske stranke Zoranom Djindjicem, kao i na izjavama "na racun Ivana Markovica i Sinise Vucinica".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: