DAN o kandidatu nakon odluke DSS-a i DOS-a

Izvor: B92

Utorak, 06.08.2002.

14:16

Default images

Iako je najavljeno da ce koalicija DAN saopstiti ime svog predsednickog kandidata pocetkom nedelje, takva odluka ce biti donesena tek posto Demokratska stranka Srbije saopsti ime svog kandidata i posle sednice Predsednistva DOS-a zakazane za 17. avgust. Obrazlazuci ovakvu odluku, potpredsednica Demokratske alternative Nada Kolundzija, kaze: "Ima jos mnogo nepoznanica oko predsednickih izbora i mi sa odlukom necemo da zurimo dok bar veci deo tih nepoznanica postane poznato. Cekamo da vidimo ko ce sve ucestvovati u izbornoj trci i ko ce ciju podrsku dobiti i onda cemo videti da li ce koalicija DAN imati kandidata i ko bi to mogao da bude", kaze Kolundzija.

Potpredsednica Demokratske alternative Nada Kolundzija najavila je da ce ova stranka zahtevati od svih clanica DOS-a da iskljuce svoje clanove koji ucestvuju u protestima Srba u Bujanovcu i na taj naci zele da pokvare, kako je rekla, sve ono sto je naporno gradjeno u prethodne dve godine na jugu Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: