Vlast o mitingu: Poruke lidera opozicije "gore od bombi NATO-a"

Izvor: B92

Nedelja, 16.04.2000.

18:58

Default images
Celnici Socijalisticke partije Srbije optuzili su opoziciju da se "otvoreno stavila na stranu neprijatelja" i da su poruke koje su opozicioni lideri uputili gradjanima na mitingu odrzanom u petak "gore od bombi NATO-a". Predsednik Skupstine Srbije Dragan Tomic kazao je na tribini te partije u Sapcu da miting opozicije nije bio demokratski, vec da je to, kako je rekao, "najcrnji fasizam". Tomic je opoziciju nazvao "sljamom".

Clan Izvrsnog odbora Glavnog odbora SPS-a Aleksandar Rastovic na tribini te partije u Vranju rekao je da je opozicija na Beogradskom mitingu pokazala da je njen program "vesanje na bandere, krv, i borba po pijacama i ulicama i podanistvo prema stranim partnerima". Rastovic je dodao da to "sigurno" nije program koji nudi buducnost i perspektivu i ocenio da buducnost i perspektivu nudi SPS koja je spremna da izadje na izbore i da na njima pobedi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: