PREGLED STAMPE

Izvor: B92

Četvrtak, 28.03.2002.

19:00

Default images
U Pregledu stampe danas prenosimo razgovor sa asistentom Pravnog fakulteta u Beogradu Miodragom Jovanovicem o novoj zajednici Srbije i Crne Gore iz "Politike". Iz istog lista prenosimo istrazivanje o sklonosti Srba da naknadno "pozlacuju" ranija vremena kada ih posmatraju iz perspektive neprijatne sadasnjice. Iz Blica" prenosimo tekst o sadrzaju filmova koje je vojna bezbednost snimila prateci Momcila Perisica, i deo razgovora sa Mirkom Marjanovicem koji ovaj list prenosi iz "Blic Newsa". "Glas javnosti" razmatra posledice novog zakona o krivicnom postupku, prema kome bi od danas iz zatvora mogli da budu pusteni zatvorenici osudjeni za najteze zlocine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: