USKORO ZAHTEV INTERPOLU ZA IZRUCENJE MARKA MILOSEVICA

Izvor: B92

Sreda, 04.04.2001.

07:29

Default images
Jugoslovenska policija ce uskoro Interpolu uputiti zvanican zahtev za izrucenje Marka Milosevica, sina bivseg predsednika SR Jugoslavije Slobodana Milosevica, koji je posle politickih promena u SRJ i Srbiji pobegao iz zemlje, pise "Glas javnosti" od srede, pozivajuci se na izvore bliske MUP-u. Kako prenosi Srna, list navodi da ce poternica za Markom Milosevicem biti raspisana cim bude okoncan istrazni postupak protiv vec uhapsenih lica "koja su sa njim bila umesana u nezakonite i unosne poslove". Prema izvoru "Glasa", sin bivseg predsednika SRJ tereti se za niz zloupotreba i ucesca u organizovanom kriminalu. "Za sada je najvise krivicnih prijava zbog sverca cigareta u kojem je stekao milionsku dobit", navodi beogradski dnevnik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: