"POLICIJA NIJE MALTRETIRALA ALBANCE"

Izvor: B92

Nedelja, 11.02.2001.

16:10

Default images
Clan koordinacionog tela Savezne i Republicke vlade za jug Srbije Biserka Matic u nedelju je u Bujanovcu demantovala tvrdnje da je policija u subotu uvece u Cerevajki, izmedju Preseva i Gnjilana, maltretirala putnike albanske nacionalnosti. Policajci u Cerevajki su naredili putnicima autobusa iz Preseva, u kojem je bilo 16 zena i isto toliko staraca, da za vreme napada albanskih ekstremista iz sela Depce napuste vozilo kako bi po zavrsetku napada bezbedno krenuli do svojih odredista, prenosi FoNet. "Dakle, policija je samo stitila zivote svojih drzavljana, sto je potvrdio i vozac autobusa Enver Iseni", rekla je Matic. Ona je istakla da je savesnom reakcijom pripadnika MUP izbegnuta velika tragedija i planirano insceniranje Markala, odnosno medijska manipulacija eventualnim albanskim zrtvama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: