KRIZNI STAB: TIJANICU ONEMOGUCITI ULAZAK U ZGRADU POLITIKE

Izvor: B92

Petak, 13.10.2000.

19:56

Default images
Krizni stab Politike AD doneo je odluku da se novinaru Aleksandru Tijanicu do utorka 17. oktobra onemoguci ulazak u zgradu Politike, javlja Beta. Stab trazi da se za direktora postavi Darko Ribnikar, dopisnik "Politike" iz SAD. Dosadasnji generalni direktor Politike Dragan Hadzi Antic podneo je ostavku koju je usvojio Upravni odbor kuce. Upravni odbor izjasnio se da novi generalni direktor bude Aleksandar Tijanic. "Protivimo se da Tijanic preuzme Politiku, jer sumnjamo da se sve ovo cini da bi se uslo u arhivu Politike i knjigovodstvo i da bi se prikrile mahinacije u postupku privatizacije" - receno je u Kriznom stabu Politike. Krizni stab tvrdi da je Tijanica na mesto direktora "postavila skupstina od 16 ljudi koji su odani bivsem direktoru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: