SUSRET GRADONACELNIKA BEOGRADA I BUDIMPESTE

Izvor: B92

Sreda, 11.10.2000.

22:03

Default images
Gradonacelnici Beograda i Budimpeste, Milan St. Protic i Gabor Demski u sredu su u Beogradu razgovarali o pomoci koju ce madjarska prestonica pruziti Beogradu da bi normalno funkcionisao tokom zime. "Teskoce koje ima nas glavni grad su velike tako da ce biti potrebna pomoc sa svih strana«, izjavio je nakon sastanka Milan Protic. "To sto smo danas culi od gospodina gradonacelnika Budimpeste veoma je ohrabrujuce i jos jedan dokaz naklonosti glavnog grada prema nama. Za nas su njihova iskustva dragocena i zato cemo prihvatiti njihova iskustva da bismo izbegli greske u ogromnom poslu koji nas ocekuje. Nismo razgovarali o velikim stvarima vec o onim bitnim za prezivljavanje ove zime" rekao je Protic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: