U CRNOJ GORI ZA KOSTUNICU GLASALO 7 ODSTO BIRACA

Izvor: B92

Utorak, 26.09.2000.

13:45

Default images
Predsednicki kandidat Demokratske opozicije Srbije Vojislav Kostunica je na izborima u Crnoj Gori dobio 7 odsto glasova, izjavio je u utorak koordinator DOS za kontrolu izbora u Crnoj Gori Goran Vesic. On je rekao da taj rezultat nije realan posto je "nedopustivo velik broj" ljudi glasao postom, a na njihovim listicima uglavnom je zaokruzen kandidat levice Slobodan MIlosevic. Vesic smatra da je, ako se uzmu u obzir manipulacije glasanjem postom, Kostunica u Crnoj Gori realno dobio deset odsto glasova. On je naveo da je Kostunica dobio glasove u svim crnogorskim opstinama. U Herceg Novom, gde je na vlasti Socijalisticka narodna partija, za kandidata DOS je glasalo cak 13,3 odsto biraca koji su izasli na biralista, dodao je Vesic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: