PAVKOVIC: ISTRAGA CE UTVRDITI DA LI SU UHAPSENI TERORISTI

Izvor: B92

Četvrtak, 10.08.2000.

12:03

Default images
Nacelnik Generalstaba Vojske Jugoslavije, general-pukovnik Nebojsa Pavkovic, izjavio je da ce tokom istrage biti utvrdjeno da li su uhapseni Britanci i Kanadjani teroristi. "Njihovo hapsenje samo po sebi ne znaci da su oni teroristi, vec ce se to utvrditi tokom istrage koja upravo pocinje", rekao je Pavkovic, u izjavi koju prenose crnogorski mediji, javlja Beta. Pavkovic je rekao da su uhapseni stranci bili u SRJ bez dokumenata i da je kod njih pronadjena oprema za miniranje, sto je bilo dovoljno da, sa aspekta VJ, budu uhapseni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: