COVIC: KOSTUNICA NAJOZBILJNIJI PREDSEDNICKI KANDIDAT

Izvor: B92

Utorak, 08.08.2000.

14:03

Default images
Predsednik Demokratske alternative Nebojsa Covic ocenio je da Socijalisticka partija Srbije i Jugoslovenska levica "nemaju antikampanju" za predsednickog kandidata opozicionih stranaka Vojislava Kostunicu. On je na konferenciji za novinare u utorak kazao da ce tu "antikampanju protiv Kostunice voditi predsednicki kandidat Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolic" i, kako je rekao, "kako sada stvari stoje" i kandidat Srpskog pokreta obnove Vojislav Mihailovic. Covic je ocenio da je odlukom opozicije da za predsednika SRJ kandiduje lidera Demokratske stranke Srbije Vojislava Kostunicu, "Srbija dobila najozbiljnijeg predsednickog kandidata", dodajuci da je Kostunica demokratican, drzavotvoran, nekompromitovan i nekorumpiran. Lider DA rekao je da je Vojislav Mihailovic dozvolio da bude "zec u trci koji ce saplitati i smetati kandidatu" opozicije i dodao da je Tomislav Nikolic "ubacen" kako radikalsko biracko telo ne bi glasalo za Kostunicu. On je jos rekao da ce se opozicione stranke pridrzavati dogovora da, ukoliko SPO ne izadje s njima na sve izbore, ni na jednom nivou ne stupaju u koaliciju s tom strankom, dodavsi da o "sistemu i pristupu ucena" vise "ne moze ni da se razmislja", prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: