Petak, 16.08.2019.

08:26

Maloletni Palestinci napali nožem izraelskog policajca

Dva maloletna Palestinca u četvrtak su napala nožem izraelskog policajca u Starom gradu Jerusalima, a jedan od njih ubijen je u pucnjavi, saopštila je policija.

Izvor: Tanjug

Maloletni Palestinci napali nožem izraelskog policajca

Na video snimku koji je objavljen na izraelskoj televiziji i prenet na društvenim mrežama vidi se kako dva mladića prilaze policajcu kod zidina kapije Starog grada, izvlače noževe i ubadaju ga.

Policija je potom pucala na njih više puta, prenosi Rojters.

Oba napadača su maloletna, saopštila je policija, ali nije pružila preciznije podatke o njihovim godinama.

Portparol policije Miki Rozenfeld naveo je da je drugi napadač prevezen u bolnicu, a da su povrede koje je zadobio policajac umerenog intenziteta.

Palestinsko Ministarstvo zdravlja potvrdilo je da je jedan od dvojice Palestinaca ubijen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: