RTS: Ipak ministarka poljoprivrede

Na čelu novog Ministarstva poljoprivrede u Vladi Srbije biće Snežana Bogosavljević - Bošković, kadar socijalista, javila je Radio-televizija Srbije.

Izvor: Beta, RTS

Subota, 26.04.2014.

21:23

Default images

Za ministra poljoprivrede iz redova SPS-a bio je predložen Živanko Radovančev, podseća RTS i dodaje da on, zbog obaveza u privatnom preduzeću, nije prihvatio ministarsku poziciju.

Snežana Bogosavljević - Bošković je redovan profesor Agronomskog fakuleta u Čačku i šef je Katedre za stočarstvo i tehnologiju animalnih sirovina.

U prethodnom periodu bila je prodekan za nastavu i naučno-istraživački rad, član Suda časti i Saveta Univerziteta u Kragujevcu, član Stručnog veća Univerziteta za biologiju i hemiju sa hemijskim inženjerstvom i biotehnologijom.

Obavljala je funkciju potpredsednice čačanskog odbora SPS-a, kao i gradskog Foruma žena te stranke i bila je narodni poslanik u prethodnom sazivu Skupštine.

Danas je na sednici Glavnog odbora SPS-a odlučeno da kandidat te stranke za ministra spoljnih poslova u novoj vladi bude njen lider Ivica Dačić, a Aleksandar Antić za ministra energetike i rudarstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: