Britanac poginuo na Petrovaradinu

Britanac Entoni Fisk (22) iz Londona poginuo je na Petrovaradinskoj tvrđavi, van festivalskog prostora "Egzita", dok se peo uz bedem tvrđave.

Izvor: B92

Subota, 11.07.2009.

09:46

Default images

Dežurni istražni sudija Nenad Simović rekao je za B92 da nema indicija da je reč o krivičnom delu. Nesreća se desila oko 50 metara od glavnog ulaza u Tvrđavu kod "Lovotursa", dva sata posle ponoći. Kako B92 nezvanično saznaje, mladić je verovatno otišao da urinira, nakon čega je zakoračio, pri čemu nije video da je ispod njega provalija. Pao je sa visine oko deset metara.

Iz "Egzit" organizacije niko nije želeo da komentariše ceo ovaj slučaj.

U kratkom saopštenju navode da se nesreća desila van festivalskog prostora i da su ponudili svu neophodnu pomoć i podršku prijateljima nastradalog mladića.

“Iako se nesreća dogodila van festivala, izuzetno smo uznemireni i saosećamo sa Antonijevom porodicom i prijateljima“, saopštio je Bojan Bošković, generalni menadžer "Egzita".

Organizatori festivala "Egzit" izrazili su saučešće porodici Entonija Fiska.

Mesto nesreće su obišle tri grupe britanskih državljana.

Istražni sudija Nenad Simović za B92 je rekao da je obdukcija završena i da nalaze očekuje za dan-dva.

On je takođe napomenuo da se ne radi o krivičnom delu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: