"Potreban nam je predsednik vredan suočavanja sa agresivnim protivnikom - Srbijom"

Ramuš Haradinaj izjavio je da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić oseća jakim jer je v.d.predsednika privremenih institucija u Prištini Vjosa Osmani slaba.

Izvor: B92

Utorak, 12.01.2021.

13:04

FOTO: Profimedia

On je to napisao na svom Fejsbuku, a povodom Vučićeve izjave da će Prištinu čekati mnoga iznenađenja, ukoliko pokuša da se pridruži nekoj međunarodnoj organizaciji.

"Naš agresivni sused vraća se svojim uobičajenim pretnjama našoj državi! Oseća se jakim sada kada Kosovo ima svrgnutu vladu i slabog aktuelnog predsednika. Potreban nam je predsednik koji se zalaže za Kosovo, vredan suočavanja sa agresivnim protivnikom, Srbijom", napisao je Haradinaj.

On je dodao i da će ukoliko postane predsednik privremenih institucija na predstojećim izborima učiniti da Priština postane članica NATO.

"To je ključ bezbednosti i mira u regionu i najbolji odgovor na Vučićeve provokativne izjave", rekao je Haradinaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: