Američki novinar razbesneo Srbe: Imaju li tamo hrane i interneta? Izvinite, s**onje FOTO

Američki radio-voditelj prokomentarisao je pobedu srpskog košarkaškog tima na Svetskom prvenstvu u Kini nad ekipom SAD pitanjem ima li u Srbiji uopšte hrane.

Izvor: Sputnjik

Petak, 13.09.2019.

09:05

Američki novinar razbesneo Srbe: Imaju li tamo hrane i interneta? Izvinite, s**onje FOTO
Tanjug/AP Photo/Ng Han Guan

Kako prenosi Sputnjik, jedan od njegovih sportskih kolega je objavio tvit na kome je slika s kraja prve četvrtine (Srbija - SAD 32:7) uz komentar: "Ako ste planirali da se budite rano zbog američke reprezentacije, samo nastavite i pritisnite to dugme za odlaganje alarma", napisao je Kris Forsberg.

To je bio povod za prvi "izliv duhovitosti" Kevina Klensija, radio-voditelja koji je napisao: "Izgubili smo od Srbije u košarci?? Da li uopšte imaju hranu u Srbiji? Odmah su počele da stižu reakcije srpske dijaspore, koji su imali šta da kažu Amerikancu za ovu opasku, a bilo je i nekoliko snimaka. Takođe, bilo je i duhovitih odgovora poput: "Jedemo Amerikance za doručak." Drugi su očitali lekciju američkom novinaru podsećajući ga da iz Srbije već decenijama dolaze najbolji sportisti: košarkaši, fudbaleri i teniseri. "Jesi li nekada čuo za Đokovića?", upitao je jedan tviteraš Nakon salve komentara, pomenuti radio-voditelj je shvatio šta je uradio i pokušao je ponovo da bude duhovit pa je napisao da nije znao da u Srbiji imaju i internet. Naravno, internet je opet "eksplodirao" pa je usledilo izvinjenje, ali uz novu uvredu.

"Ok, ok, ok. Hteo bih da se izvinim Srbiji. Trebalo bi da imam više poštovanja prema ljudima koji su započeli Prvi svetski rat. Sjajan način da ubijete nadvojvodu Ferndinanda, vi, šu***. Ceo taj prostor je bio bure baruta. Poslednja stvar koja je trebalo da se desi je da vi, k*** ubijete nekog, a 16 miliona mrtvih je na kraju bilo. Baš lepo", napisao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

145 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: