Despotović: zločini i žrtve se ne smeju zaboraviti

Kandidati LDP posetili su policijski poligon u Batajnici, gde je, kako saopštavaju, svojevremeno otkrivena masovna grobnica kosovskih Albanaca.

Izvor: B92

Sreda, 28.02.2018.

18:23

Despotović: zločini i žrtve se ne smeju zaboraviti

Oni su tim povodom ukazali da žrtve zahtevaju više odgovornosti svih aktera političkog života u Srbiji.

LDP je, kako je ukazano, na ovaj način dala odgovor Inicijativi mladih za ljudska prava koja je pozvala sve izborne liste na predstojećim beogradskim izborima da se izjasne o izgradnji Memorijalnog centra u Batajnici.

Ta stranka poručuje da zločini ne smeju biti zaboravljeni, te da će uvek pružati podršku ovakvim i sličnim inicijativama, jer sećanje na žrtve i zločince nikada ne sme biti izbrisano.

Kandidat LDP-a za odbornika na beogradskim izborima Ivan Despotović rom prilikom je rekao da će LDP uvek stajati suprotstavljen svim Šešeljima, Vacićima i Šuvakovićima ovog društva i neće dozvoliti da oni ponovo zavladaju ovim društvom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: