Politika 7

21.03.2024.

11:10

Mediji: Opozicija huškanjem građana želi da dođe do vlasti

Lista Dragana Đilasa putem svojih medijskih glasila ponovo pokušava da unese pometnju među građane, piše portal "24sedam".

Izvor: 24sedam

Mediji: Opozicija huškanjem građana želi da dođe do vlasti
A.H./ATAImages

Podeli:

Kako su naveli, pozapadna opozicija ne prestaje da obmanjuje javnost dezinformacijama, a poslednja u nizu manipulacija koje su osmislili jeste pozivanje stanara Bloka 63 sa Novog Beograda na proteste.

"Koriste staru oprobanu taktiku da ometaju sve što radi aktuelna vlast. Ma koliko neki projekat bio razvojan i na korist svih građana, oni se odnekud pojave i počnu da protestuju, lažući narod da oni time brane duh grada ili ekologiju", piše "24sedam".

Ovaj portal navodi da im u tome artiljerijsku medijsku pordšku daju mediji opozicije, po unapred spremljenom receptu i međusobno podeljenim ulogama. Nekada ne moraju da imaju nikakav povod, već protestuju samo zato da bi protestovali, a da ni sami ne znaju više zašto to čine. 

"Podvrgnuti smo medijskoj kampanji, ili bolje reći torturi, koja na prvi pogled ima srceparajuće i brižne tekstove na portalu Nova S, u kojima se akcenat stavlja na lažnu brigu o građanima, dok su u suštini u pitanju šuplji, neprovereni i maliciozni tekstovi pisani u svrhu podilaženja plaćenicima iz redova opozicije", navodi ovaj medij.

Lista Dragana Đilasa preko svojih medija dobija prostor za širenje dezinformacija, ni ne razmišljajući kako sve to što oni rade utiče na ljude sa ovog dela Novog Beograda.

Kako navode, svedoci smo da u poslednje vreme opozicija konstantno stvara atmosferu linča u društvu.

"Koriste se uigranom propagandom koja je satkana od širenja laži i pokušavaju svojom destrukcijom da skrenu pažnju sa brojnih  uspeha postignutih u razvoju grada, a za koje je zaslužna aktuelna gradska vlast", piše ovaj portal i dodaje:

"Laganje naroda i nasilje protiv Srbije je jedino čime se vode. Nigde u njihovim medijima se ne objavljuje da je Dobrica Veselinović jedan od organizatora protesta, već se potura priča o samovoljno okupljenim građanima. Pokušavaju političke proteste da predstave kao spontane i apolitične".

Stanari Bloka 63 su rekli da su negativno iznenađeni svim onim što se događa. 

Jedna starija gospođa je ispričala da sa svojom porodicom, decom i unucima živi u tom kraju već decenijama, da njeni unuci uživaju u uređenim parkovima kojih ima na svakom ćošku i da ne shvata zbog čega neko poziva na proteste? Ona je takođe istakla da je plaši to što viđa noću mladiće sa kapuljačama koji lepe flajere i huškaju prolaznike na protest.

Kako navodi ovaj medij, devojka, A. M. je napomenula da je lično videla gomilu đubreta po ulicama nakon protesta - flaše i konzerve, opuške na svakom ćošku kao i zgužvane i pobacane papire sa pozivima na protest, te da joj smeta što ne može da prođe kroz svoj kraj u kom živi već deset godina i koji je upravo izabrala zbog šetališta, parkova kao i budućih planova za uređenje ovog dela grada.

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

14 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

19 h

Podeli: