Aleksib stiže u G2, Nexa prelazi u OG

Kako navode 1pv.fr i Dexerto, G2 i OG su došli do dogovora da zamene svoje kapitene, što znači da će Aleksi ”Aleksib” Virolainen preći u G2, dok će dres OG-a obući Nemanja ”nexa” Isaković.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 05.01.2022.

17:27

Aleksib stiže u G2, Nexa prelazi u OG
Foto: G2 Esports

Isti izvori su još pre par nedelja potvrdili da je glavnu reč dobio novi trener Remi “XTQZZZ” Kuoniam, koji je do nedavno bio na čelu Vitality-a. Nakon što je stigao Ilja ”m0NESY” Osipov, trener smatra da je potrebna još jedna izmena, zbog čega će u ekipu stići novi kapiten, Aleksib.

Finac je poslednje dve godine proveo igrajući u dresu OG-a, ali ga se i dalje mnogi najviše sećaju po nastupima u dresu ENCE-a sa kojima je i ostvario najveće uspehe. Iako je pomogao OG-u da se približi vrhu, nikada nisu uspeli da naprave taj korak napred, zbog čega za ove dve godine nisu podigli nijedan trofej.

Ipak, mnogi ga i dalje smatraju za odličnog kapitena i nekoga ko bi mogao da podigne G2 na viši nivo. Mi ćemo možda ipak biti malo pristrasni, ali nismo ubeđeni da će on doneti poseban napredak u odnosu na nexu, koji je pre nešto više od dve godine potpisao za G2. Iako je bilo dosta promenljivih rezultata, G2 je iza sebe imao solidnu godinu i voleo bih da vidim Nemanju u ekipi sa m0NESY-em. Nažalost, to neće biti slučaj, pošto će nexa uskoro potpisati za OG.

OG je imao dobar start prošle godine, kada su bili 6. na svetu, ali im je forma dosta opala u poslednjih par meseci. Pored Aleksiba, moguće je da će ekipu napustiti i Valde, koji je započeo pregovore sa EG-em. To bi bio veliki udarac za ekipu, pa će Nexa pred sobom imati pune ruke posla. Doduše i pored toga verujem da bi uz jedno kvalitetno ime i OG mogao da napreduje u narednoj sezoni.

Da li verujete da je G2 napravio ispravan potez, ili verujete da su pogrešili dovođenjem Aleksiba?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: