EG pobedom nad Fnaticom podigao trofej StarSeries i-League sezone 8

Evil Geniuses, bivši NRG pokazuje zaista fenomenalne rezultate na proteklim turnirima. Istina, ekipa je bila dobra poslednjih godinu dana, ali čini se da od kada je prešla u novo vlasništvo pokazuje još zavidnije rezultate. Nakon što su osvojili prvo mesto na ESL One turniru u New Yorku, juče su pobedom nad Fnaticom dodali još jedan pehar na svoju policu.

Izvor: Mihailo Markoviæ RUR

Ponedeljak, 28.10.2019.

15:56

EG pobedom nad Fnaticom podigao trofej StarSeries i-League sezone 8

Izvor: RUR Esports

Naime, finalni meč StarSeries i-League sezone 8 bio je planiran da se odigra po BO3 principu, međutim, nakon što je EG pokazao fenomenalnu igru, meč se završio u samo dve mape. Prva partija odigrala se na čuvenoj Dust dvojci, koja ja uvek interesantna za gledanje i nakon više od 20 godina postojanja. Fnatic je otpočeo veoma žestoko uzevši prvih 9 rundi bez i malo napora. Činilo se kao da je EG totalno izgubio pravac i da srljaju iz runde u rundu glavom bez obzira. Međutim nakon što je njihov trener zatražio time out stvari su krenula na bolje. Prvo poluvreme je završeno rezultatom 10:5 u korist ekipe Fnatic-a, ali momentum koji je EG ostvario značajno im je pomogao u drugom poluvremenu. Kako se prvo poluvreme činilo kao rupa bez dna za ekipu EG-a, tako je drugo poluvreme totalno zamenilo uloge. Naime, Evil Geniuses je zadržao momentum od kraja prvog poluvremena i totalno preokrenuo ovu mapu, pobedivši rezultatom 16:12.

Druga mapa bio je Dust 2 koji je otpočeo poprilično ujednačeno. Poluvreme je završeno u korist Švedske ekipe rezultatom 9:6 na CT strani što je na prvi pogled sasvim zadovoljavajući rezultat. Međutim, drugo poluvreme EG je otvorio veoma oštro i taj tempo je držao do samog kraja, ne dopustivši svojim protivnicima ni jednu rundu. Druga i poslednja mapa ovog finalnog meča završena je rezultatom 16:9 čime je EG za veoma kratko vreme ostvario dve velike titule i popeo se na treće mesto prestižne HLTV rang liste.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: