Keen Gaming uništio Mineski u finalu ESL Mumbaja

Nakon nedelju dana uzbudljive Dota 2 borbe, stigli smo do finala ESL One-a u Mumbaju, u kojem su se Keen Gaming i Mineski borili za veliki trofej.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Nedelja, 21.04.2019.

21:32

Keen Gaming uništio Mineski u finalu ESL Mumbaja

Izvor: RUR Esports

Mineski se pojavio niotkuda i uspeli su da doguraju do velikog finala, savladavši Team Team i Na’Vi u plej-ofu. Dugo su bili u lošoj formi, pa ljudi od njih nisu ništa očekivali, ali na ovom turniru sa Febbijem, koji je igrao kao izemena, iznenadili su sve ostvarenim dostignućem. S druge strane, Keen Gaming je bio jedan od glavnih favorita za osvajanje ovog turnira. Ipak, nakon poraza od Na’Vi-a u plej-ofu, morali su da se vrate u trku preko lower bracketa. Tamo su ubedljivo slavili protiv Pango-a, TNC-a i Na’Vi-a, čime su obezbedili veliko finale, protiv Mineskog.

KG je prvu partiju sjajno započeo, preuzevši potpunu kontrolu sredinom meča. Dok je u početku Mineski bio bolji, kada su na red došle timske borbe, Kineska ekipa bi uvek izlazila kao pobednik. Drugi meč je bio gotovo identičan. Nakon dobrog početka, Mineski polako, ali sigurno, gubi prednost, što bi donelo veliko vodstvo Keen Gamingu. Sada kada su se našli u velikom zaostatu, Mineski je izabrao Morphlinga i Engimu u nadi da će poptuno preokrenuti rezultat. Ipak, Keen je ovoga puta snažno startovao i uz rani prtisak, uspeli su da privedu ovo finale kraju, bez previše problema.

Ovom pobedom igrači Keen Gaminga ostvarili su fantastičnu pobedu, koja će im donesti $135,000, dok će drugoplasiranoj ekipi pripasti $70,000. Sada obe ekipe mogu da se okrenu MDL Dota 2 Majoru u Disneylandu, pošto su iste već obezbedile svoje učešće.

Klik

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: