Esports B92.net

Kreće WCS Montreal, izašle su grupe!

Poslednji premijerni WCS događaj pre BlizzCon kreće ovog vikenda. Odigrava se u okviru DreamHack festivala u kanadskom Montrealu, i mnogima je poslednja prilika da pokušaju da se domognu dragocenih WCS poena koji ih vode na BlizzCon StarCraft 2 svetsko prvenstvo.

Nikola Savić RUR
Podeli

Večeras počinje prva grupna faza sa bo3 partijama, a raspored po grupama možete videti ispod.

Naravno, ceo turnir ovih dana možete pratiti uživo, na zvaničnom StarCraft Twitch kanalu, gde će nam domaćini biti sam krem kasterske scene, Nathanias, iNcontroL, PiG, Smix, RotterdaM, ZombieGrub i feardragon.

Nagradni fond celog događaja je 101 000 dolara, raspoređena tako da svako ko uđe u top 32 zaradi bar 1250 dolara, dok će veliki pobednik kući odneti ček na 20 000 dolara i garantovano mesto na BlizzCon finalu, a fina nagrada od 10 000 dolara očekuje i finalistu, dok će polufinalisti uzeto po 6500 dolara.

Grupe možetee videti ispod, a program danas počinje od 19h po našem vremenu, mečevima grupe A

Izvor: RUR

Starcraft 2

StarCraft 2: Legendarni TaeJa se vraća u Team Liquid!

Nakon više od dve godine kada je napustio StarCraft 2 scenu zbog služenja obaveznog vojnog roka u Južnoj Koreji, jedan od najvećih “gosua” koji je ikada nosio dres Team Liquida, Jun “TaeJa” Jang Seo se vraća tamo gde je napravio svoje najveće uspehe i ponovo oblači dres ovog prestižnog esport tima.

Starcraft 2 utorak 25.09. 14:01 Komentara: 0