Esports B92.net

Antoan Grizman postao Yu-Gi-Oh! ambasador

Kada nije na travnatim stadionima Barselone i ne predstavlja fudbalsku reprezentaciju svoje zemlje, Antoan Grizman voli da igra Football Manager, gleda anime, a u nedovanom intevjuu za Konami priznao je da je veliki obožavatelj Yu-Gi-Oh! franšize.

Rastko Zorić RUR
Podeli
Printscreen: Youtube/ YuGiOhCardEU/Konami
Printscreen: Youtube/ YuGiOhCardEU/Konami

Fudbaler je iskoristio svoju popularnost i zamolio na socijalnim mrežama da mu neko pomogne sa skupljanjem Yu-Gi-Oh! karata, a pošto nije jedan od nas običnih smrtnika, Konami mu je poslao veliki paket i pozvao ga u Japan.

I ovako je započela veza Konamija i Antoana, koja će izgleda trajati neko vreme, jer je sportista postao zvanični ambasador za Yu-Gi-Oh! Konami planira da napravi karticu sa njegovim likom u bliskoj budućnosti, a kartaška igra ga je privukla jer je kao mali voleo da gleda seriju dok se premijerno prikazivala. Grizman je očigledno veliki obožavatelj, ali nema mnogo iskustva u igranju kartaških igara. Srećom igrač to ne krije i pokazuje da je radoznao i spreman da uči. Što je dobar početak za sve igrače koji žele da reše drevni Millennium Puzzle. U nastavku pogledajte njegov intervju sa Lithium2300 jutuberom čiji kanal se detaljno bavi Yu-Gi-Oh! sadržajima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.