Esports B92.net

Galena je nova Quake šampionka

Bethesda nam je sinoć predstavila još jednog novog šampiona.

nikola savić klan rur
Podeli

Do sada smo videli tihu i ubojitu Nxy, intergalaktičkog osvajača Scalebearer, propalicu i narkomana Anarki, poludelu Slash, a početkom nedelje i ubilačku mašinu Clutch,

Sinoć nam je Bethesda otkrila još jednog šampiona, dostupnog u trenutnoj zatvorenoj beti. To je “nesveta” paladinka, Galena. Galena će vam pokazati vašeg Boga u novoj Quake areni, gde će imati proaktivnu ulogu koja može biti i ofanzivna i defanzivna.

Njega aktivna osobina je Unholy Totem, koji kada postavite ili leči okolne saborce/vas ili protivnike pretvara u čorbe od krvi i kostiju. Pasivna osobina Galene je Channeling, koji ubrzava proces obnove totema sakupljanjem healinga po mapi.

Galenu možete ispod videti u akciji, a ukoliko ste srećnik sa otvorenim betom, možete je probati već sada.

Ostalo

HARDWARE: Logitech G613 – profesionalna bežična tastatura

Poslednjih godina vidimo eksploziju mehaničkih tastatura na tržištu proizvoda namenjnih gejmingu i eSportu, prosto kao da više niko ni ne može da se igra na standardnoj, membranskoj, tastaturi. S druge strane Logitech promoviše svoju bežičnu Lightspeed tehnologiju koja omogućava iste performanse periferija kao i kroz kabl i tako smo dobili svojevrstan prvenac – mehaničku bežičnu tastaturu G613

Ostalo utorak 17.10. 15:58 Komentara: 3

Esports naišao na nove probleme u svom proboju na Olimpijadu

Najnovija disciplina koja nas sve opčinjava a mogla bi postati Olimpijska, esports, naišao je na novu prepreku u svom proboju na najelitnije globalno, sportsko takmičenje. Iako je lobiranje iza esports disciplina dovoljno jako, a kvaliteti ovih igrača prepoznati, predsednik IOC (međunarodni olimpijski komitet), Tomas Bah je izjavio da najveći problem sada predstavlja količina nasilja u nekim igrama.

Ostalo sreda 30.08. 15:09 Komentara: 9

MSI vs PGL Major vs TI7 – šta se najviše gledalo?

Sajt esportscharts objavio je statistike sa najvećih turnira LoLa, Dote i CS:GO. Na crtu su stali PGL Major Krakow, The International 2017 i Mid-Season Invitational. Neki kažu da ovo poređenje nije fer za LoL, jer je World Championship dosta veći i popularniji turnir, ali on će se održati tek septembra. Za sada je MSI uzet za poređenje, ali ni on nije ništa lošiji.

Ostalo sreda 16.08. 01:57 Komentara: 3
strana 1 od 15 idi na stranu