Legendarni Darshan napušta CLG

Nakon četiri i po godine provedene u CLG-ju, veteran i top lejner Daršan ’’Darshan’’ Upadjaja, napustio je organizaciju, pre početka letnje sezone LCS lige. ’’Imali smo odlično iskustvo i želimo ti sve najbolje u budućnosti’’, napisala je organizacija na svom tviter nalogu. Pored toga, CLG je objavio i video za oproštaj, u kom se pojavljuju članovi ekipe i AD keri Trevor ’’Stixxay’’ Hejs. Darshan je objavio na svom Tviteru da je sada free agent i da je voljan da igra na bilo kojoj poziciji i u bilo kojoj regiji.

eSports

Izvor: Nepenthe RUR

Sreda, 08.05.2019.

14:46

Legendarni Darshan napušta CLG

Izvor: RUR Esports

Prvi put se pridružio CLG-ju pre početka prolećne sezone LCS lige 2015. godine. Tokom njegovog boravka u ekipi, CLG je osvojio dve titule LCS šampiona i domogao se finala 2016 MSI-a, što je i dalje najbolji uspeh Severne Amerike na internacionalnoj sceni. Glasine šire da će se organizaciji pridružiti top lejner turskog 1907 Fenerbahcea – Kim ’’Ruin’’Hjong-min, ali on je i dalje pod ugovorom.

CLG još uvek nije dao zvaničnu izjavu povodom dolaska Ruina.

Klik

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: