G2 počistio Fnatic u finalu LEC-a i tako odbranio prošlogodišnju titulu

Nakon tri veoma brza meča, G2 je uspeo da savlada Fnatic i tako postane verovatno i najuspešnija ekipa svih vremena van azijske regije. Iako do samog finala nisu blistali, danas su prikazali onu svoju prepoznatljivu igru, a Fnatic ni u jednom trenutku nije uspeo da zapreti.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Nedelja, 19.04.2020.

22:25

G2 počistio Fnatic u finalu LEC-a i tako odbranio prošlogodišnju titulu

Izvor: RUR Esports

Od samog početka današnjeg finala G2 je delovao kao mnogo spremnija ekipa. Sedmostruki šampioni su se odlučili da iznenade svoje protivnike, tako što su izabrali Lulu, Kog’Maw-a. Fnatic je mislio da će se bez problema izboriti sa tim herojima, ali dogodilo se baš suprotno. Mečevi su trajali 24 i 27 minuta, a Fnatic je već bio u bezizlazna situaciji.

Iako je Fnatic poznat po dobroj i agresivnoj u igri u ranim fazama meča, danas to nisu prikazali. Doduše, za razliku od prva dva meča, treći je bio bar malo uzbudljiviji. Gragas i Azir su radili posao na startu za Fnatic, ali male greške su počele skupo da ih koštaju. Timske borbe su polako krenule krenule u korist G2-a, da bi u 33. minutu i ovo finale bilo gotovo. Ovom pobedom, G2 se izjednačio sa Fnaticom po broju titula, pa sada i jedna i druga ekipa imaju po 7. Dok je za Capsa ovo peti trofej, Perkz je vođa svoje ekipe od samog osnivanja, pa je tako došao do svoje sedme titule.

To znači da takođe znamo i prvi tim koji se kvalifikovao za Mid-Season Invitational. Veliko finale LCS-a između Cloud9-a i FlyQuesta-a večeras će odlučiti drugog učesnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: