Esports B92.net

Ray se vratio u EDward Gaming - Druga šansa u kineskoj ligi

Petostruki šampion kineske League of Legends lige, ekipa EDward Gaming, kompletirala je sastav za osmu sezonu LPL-a dovođenjem top lejnera ekipe Cloud9. Ray-u će ovo biti drugi put da nosi dres kineskog šampiona, jer je dokom 2015. godine bio izmena u ovoj ekipi.

Nikola Milićević
Podeli

Devetnaestogodišnji južnokorejski toplejner i, sada već bivši, toplejner ekipe Cloud9, Ray, vratio se u ekipu iz koje je prešao u Ameriku, kineskog šampiona, ekipu EDward Gaming. Ray je svoju karijeru započeo u kineskom timu AD Gaming, iz kojeg je prešao u EDward Gaming kao zamena za top lejn. U EDward Gamingu se nije puno naigrao, pa je nov angažman u svojoj karijeri našao u Severnoj Americi igrajući za Apex Gaming tokom sezone 6, odakle je prešao u Cloud9.

Ovoga puta, Ray će za EDward Gaming igrati kao startni top lejner, što je nakon odličnih partija u ekipi Cloud9, jednim delom i zaslužio. Pored Ray-a, kineski šampion pojačao se i dovođenjem igrača iz svoje akademije. Haro, sada već bivši jungler akademije, i Hope, adc EDG akademije, pojačali su EDward Gaming kao izmene, što bi trebalo da poveća konkurenciju unutar tima. Nakon 3 pojačanja, EDG je odlučio i da se oprosti od 3 igrača. U subotu je objavljeno iz uprave ekipe da će Mouse, Iceloli i Audi napustiti ekipu.

Postava EDG-ja ne izgleda loše pred novu sezonu. Nema sumnje da će se još jednom boriti za titulu u nacionalnoj ligi, ali pravo pitanje je da li imaju ono što je potrebno da ostvare značajniji rezultat na međunarodnim takmičenjima, kao što nije bio slučaj tokom 2017. godine u kojoj je EDG ispao sa Worlds-a već u grupnoj fazi.

Izvor: Klan RuR

LoL

Nunu se vraća u LoL metu?

Nunu je jedan od heroja koji se nije baš najbolje snašao sa novim runama. Kao što je slučaj sa Dravenom i mnogim drugim herojima, Nunu jednostavno nema Keystone koji se najbolje može upotrebiti za njegov gameplay. Zato je Riot našao način da ga učini dobrim u novoj sezoni, a to su promene kakve na Nunu-u dosad nisu viđene.

LoL subota 13.01. 00:29 Komentara: 3

Kliktech – KaluGG ustupa mesto Stefanu Nikoliću

Nova League of Legends sezona na korak je od početka, a promene u timova su bile svakodnevnica tokom protekla 2 meseca. Do promene je došlo i u domaćoj ekipi, timu Kliktech, osvajaču Vip Adria Lige i EBL-a iz 2017. godine. Stefan Nikolić vraća se u ekipu sa kojom je osvojio najviše takmičenja u svojoj karijeri!

LoL petak 12.01. 23:57 Komentara: 2

Tasteless pojačava španski LoL tim eMonkeys

Grči LoL tim Greek Regenisis ostvario je drugo mesto na Esports Balkan Ligi, a njihov support, Igor “Tasteless” Radusinović, pokazao se u dobrom svetlu, a praćen brojnim dobrim partijama, privukao je pažnju španske ekipe eMonkeys, čije će boje braniti u budućnosti.

LoL četvrtak 11.01. 21:37 Komentara: 2

Najbolji modovi za zabavne League of Legends partije

Mnogi fanovi igre League of Legends već par sezona unazad tvrde kako je igra iz godine u godinu manje zabavna, a kao najveći razlog za to navode sve veći broj novajlija u igri, koji su, po svemu sudeći, iz dana u dan, sve mlađi. S druge strane, neki smatraju da modovi koje Riot smišlja iz godine u godinu nisu toliko zabavni, te da igranje više od 5 partija nekog moda nije zabavno kao što je nekad i bilo. League of Legends može biti zabavan, uz dobru ekipu, ili određeni mod, moguće je zabaviti se dok igrate LoL, pa ću vam u ovom tekstu pričati o 5 modova u kojima se možete najviše zabaviti.

LoL četvrtak 11.01. 16:36 Komentara: 2

Još jedan item odlazi u zaborav - Sightstone napušta LoL

Iako je prvi patch sezone 8 izašao pre manje od 24 sata, nova velika gamechanging promena najavljena je za drugi patch osme League of Legends sezone. Posle malo više od 5 godina otkako je Sightstone ubačen u LoL item shop, Riot je odlučio da item povuče iz igre. Ali ne brinite, Ward-ovi još uvek ostaju sa nama.

LoL sreda 10.01. 17:37 Komentara: 2

Sacre i EdinPriqtel potpisali za G2 i Roccat

Jedan od najboljih League of Legends igrača sa ovih prostora i definitivno najbolji top lejner na Balkanu, Toni "Sacre" Sabalić, postao je drugi hrvatski igrač koji je pojačao četvorostrukog evropskog LoL šampiona, ekipu G2 Esports. Pored Sacrea, EULCS-u se pridružio i njegov kolega iz Kliktecha, Dimitar "EdinPriqtel" Piskov, koji će nastupati za ekipu Roccat.

LoL utorak 9.01. 15:16 Komentara: 3

Thal i Blossom pojačali SKT

Najpoznatiji League of Legends tim, južnokorejski SK Telecom, pojačao se na poziciji top lejnera i junglera, a na njima će zaigrati Thal i Blossom.

LoL ponedeljak 8.01. 23:29 Komentara: 1

Ima li osma LoL sezona potencijal za uspeh?

Nova League of Legends sezona ispunjena je gomilom promena, kao i svake godine. Izmene koje su pogodile LoL pre mesec dana imaju potencijal da ovu sezonu učine raznovrsnijom, zabavnijom i donesu nam više slobode u igri. Kada spomenem raznovrsnost i slobodu u igri, najviše mislim na novi sistem runa, koji je od osme sezone potpuno drugačiji nego što je bio u proteklih sedam godina postajanja LoL-a.

LoL petak 5.01. 23:47 Komentara: 13
strana 1 od 36 idi na stranu