Esports B92.net

Predstavnici kineske LoL lige osvojili All Star turnir!

Kineski LoL predstavnici su, pored titule njihovog adc igrača, Uzi-ja, uspeli da se domognu titule i kategoriji 5v5, pobedivši tajvanske predstavnike posle čak 6 sati igre!

Nikola Milićević
Podeli

Igrači kineske LPL LoL lige osvojili su All Star turnir u timskoj kategoriji 5 na 5. Na putu do finala, Kinezi su savladali predstavnike najjačeg i najtrofejnijeg LoL regiona na svetu, igrače Južne Koreje, sa 2-1. Njihovi protivnici u finalu, predstavnici Tajvana, savladali su tim Jugoistočne Azije, odnosno igrače Vijetnama, sa ubedljivih 2-0 i domogao se finala All Star turnira. Velika zabava i borba prikazani su nam u finalu koje je trajalo 6 sati.

Mnogi ljubitelji LoLa ovaj turnir vide kao mesto gde će igrači da uživaju i zabave se igrajući svoju omiljenu igru. Ali tako sam 5v5 turnir nije delovao, što se i videlo po količini takmičarskog duha koji su pokazali igrači obe ekipe. Čak 80 minuta trajao je treći gejm između Kine i Tajvana, a koliko je ova pobeda značila Kini pokazuje i činjenica da su njeni igrači nakon pobede dozvolili Uziju da podogne pehar koji već dugo priželjkuje, a to je pehar pobednika na međunarodnom turniru.

Pobedom Kine u finalu All Star turnira završena je takmičarska 2017. godina. Sezona 7 je sada zvanično završena i u Esportu. Sada se čeka januar, za početak nove League of Legends sezone i novu zabavu za sve ljubitelje ove grane Esporta! Izvor: Klan RuR

LoL

Glacial Augment Gnar – Perma slow od kojeg nema bežanja

Prošlo je nekoliko meseci otkako je novi Rune sistem implementiran u League of Legends. Verovatno ste, igajući ranked i normal partije, imali prilike da isprobate većinu, ako ne i sve Keystone Rune, ali samo jedna nije uspela da se toliko proslavi u LoL meti. U pitanju je Glacial Augment, treći Keystone Inspiration grane. Iako nije u preteranoj upotrebi, Glacial Augment imao je svoj debi u profesionalnom LoL meču, a inspirisan tim nastupom, našao sam i još jednu ideju kako se ovaj Keystone može upotrebiti na zabavan i uspešan način.

LoL petak 23.02. 12:47 Komentara: 6

Crvena zvezda započela LoL sezonu silovito

Odigrano je i treće kolo najvećeg domaćeg League of Legends takmičenja EBL, a posle tri kola na vrhu tabele su Kliktech i Crvena zvezda sa skorovima 3:0. Za Kliktech smo navikli da ih gledamo samo u najboljim izdanjima ali CZV se očigledno jako dobro spremio za ovo takmičenje.

LoL utorak 13.02. 13:19 Komentara: 2

Igrači odabrali heroje za Samsung Galaxy skinove?

Iako je Worlds sezone 7 završen još u oktobru prošle godine, ostala je još jedna stvar da se odradi vezana za njega. Kao i svake godine, pobednik svetkog LoL prvenstva dobiće set skinova u igri napravljeni po naliku na logo tima. Pojedini igrači šampiona, ekipe Samsung Galaxy, odabrali su svoje skinove još u novembru, a kako navode pojedini izvori, preostali igrači su svoje odluke doneli u toku ove nedelje, pa bi Riot uskoro trebao započeti pravljenje ovih skinova.

LoL nedelja 4.02. 13:58 Komentara: 0

Fnatic savladao G2 u derbiju drugog EULCS kola

Odigrano je drugo kolo evropskog LCS-a, a posle četiri meča čak četiri ekipe dele prvo mesto. Zanimljivo je među četiri ekipe nema ni Fnatica ni G2-a, koji su međusobnim derbije zatvorili drugo kolo, iz kojeg je kao pobednik izašao Fnatic.

LoL nedelja 28.01. 14:47 Komentara: 1

Nunu prejak - Isforsiran hotfix patch

Ukoliko ste u petak igrali LoL, verovatno ste primetili da je izašao mali patch koji ste morali da skinete pre igranja igre. Ovaj hitan patch ubačen je kako bi se nerfovao Nunu, verovali ili ne.

LoL subota 27.01. 00:22 Komentara: 6

G2 i Fnatic zabeležili nove poraze u EULCS-u

Prvi dan druge nedelje EULCS-a je završen, a još jedan dan prošao je u neverici fanova ekipa G2 i Fnatic, koji drugi meč za redom uspevaju da završe bez pobede, a jedina neporažena ekipa EULCS-a trenutno je ekipa Vitality.

LoL subota 27.01. 00:19 Komentara: 0
strana 1 od 38 idi na stranu