Esports B92.net

Predstavnici kineske LoL lige osvojili All Star turnir!

Kineski LoL predstavnici su, pored titule njihovog adc igrača, Uzi-ja, uspeli da se domognu titule i kategoriji 5v5, pobedivši tajvanske predstavnike posle čak 6 sati igre!

Nikola Milićević
Podeli

Igrači kineske LPL LoL lige osvojili su All Star turnir u timskoj kategoriji 5 na 5. Na putu do finala, Kinezi su savladali predstavnike najjačeg i najtrofejnijeg LoL regiona na svetu, igrače Južne Koreje, sa 2-1. Njihovi protivnici u finalu, predstavnici Tajvana, savladali su tim Jugoistočne Azije, odnosno igrače Vijetnama, sa ubedljivih 2-0 i domogao se finala All Star turnira. Velika zabava i borba prikazani su nam u finalu koje je trajalo 6 sati.

Mnogi ljubitelji LoLa ovaj turnir vide kao mesto gde će igrači da uživaju i zabave se igrajući svoju omiljenu igru. Ali tako sam 5v5 turnir nije delovao, što se i videlo po količini takmičarskog duha koji su pokazali igrači obe ekipe. Čak 80 minuta trajao je treći gejm između Kine i Tajvana, a koliko je ova pobeda značila Kini pokazuje i činjenica da su njeni igrači nakon pobede dozvolili Uziju da podogne pehar koji već dugo priželjkuje, a to je pehar pobednika na međunarodnom turniru.

Pobedom Kine u finalu All Star turnira završena je takmičarska 2017. godina. Sezona 7 je sada zvanično završena i u Esportu. Sada se čeka januar, za početak nove League of Legends sezone i novu zabavu za sve ljubitelje ove grane Esporta! Izvor: Klan RuR

LoL

Karsa pojačao Royal Never Give Up

Kineski vicešampion, Royal Never Give Up, dopunio je svoju LoL ekipu najboljim junglerom LMS regiona. Ekipi se pridružio jungler ekipe Flash Wolves, Karsa, koji će nastupati za Royal od sezone 8.

LoL petak 22.12. 16:07 Komentara: 4

Ekipa 100 Theives kompletirala svoj NALCS tim

Kako nam se bliži početak osme sezone NALCS-a, tako i ekipe polako završavaju svoje postave za novu sezonu. Veći broj LoL timova predstavio je sastav za narednu sezonu, a tim timovima pridružila se i ekipa 100 Thieves!

LoL petak 22.12. 16:04 Komentara: 2

G2 oformio tim za osmu sezonu EULCS-a!

Kao što je najavljeno još nakon grupne faze Worlds takmičenja, četvorostruki prvak EULCS-a u novu sezonu ućiće sa drugačijim timom. Nakon prelaska njihovog bot lejna, Zvena i Mithy-ja, u TSM i junglera, Trick-a, u korejski bbq Olivers, bilo je jasno da će novi tim biti oformljen oko njihovog mid lejnera, Perkza.

LoL subota 9.12. 22:26 Komentara: 0

Bjergsen savladao Fakera na 1v1 takmičenju!

Jedan od najtalentovanijih mid lejn igrača Evrope, ako ne i trenutno najbolji evropski mid lejner, Bjergsen, napravio je veliko iznenađenje na All Star takmičenju u kategoriji 1 na 1, savladavši nejboljeg League of Legends igrača svih vremena, Faker-a!

LoL subota 9.12. 22:10 Komentara: 4

Još jedno ispadanje u grupi - Amerika završila LoL All Star

Veoma poznata šala League of Legends zajednice na račun Severne Amerike opet je proradila. Iako All Star turnir nije od velike važnosti po svet Esporta, već je organizovan da zabavi publiku širom sveta, predstavnici Severne Amerike još jednom nisu uspeli da se plasiraju van grupne faze i završavaju svoje učešće na samom startu turnira.

LoL subota 9.12. 22:08 Komentara: 0

Clutch Gaming predstavio tim za NALCS sezonu 8

Novajlija u američkoj League of Legends ligi, ekipa Clutch Gaming, predstavili su svoju petorku za osmu sezonu NALCS-a, a najveće iznenađenje u rosteru ekipe definitivno predstavlja najbolji evropski mid lejner, Febiven.

LoL četvrtak 7.12. 12:48 Komentara: 0

I KK Cedevita ulazi u esport?

Nakon ulaska Zvezde i Partizana u esport, kao prvih klubova sa ovih prostora, bilo je samo pitanje dana kada ćemo videti da i ostali klubovi u regionu krenu da preuzimaju ovakve korake.

LoL petak 1.12. 23:02 Komentara: 1
strana 1 od 6 idi na stranu