Borrowed Decks – delite špilove sa prijateljima u HS!

Nova funkacija koja stiže u Hearthstone, jedna od najboljih do sada.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Utorak, 10.04.2018.

14:54

Borrowed Decks – delite špilove sa prijateljima u HS!

Izvor: Klan RUR

Sinoć su nam Ben Brode i Day9 pokazali sve preostale nove karte iz nadolazeće The Witchwood ekspanzije, i videli smo jako puno toga uzbudljivog. Ali, i pored svih novih karata, slavu je sinoć ukrala jedna potpuno nova funkcionalnost koja nam stiže u Hearthstone sa novom ekspanzijom – Borrowed Decks!

Naime, počev od sledećeg patcha, možete da napravite špil u vašoj kolekciji i “pozajmite” ga prijatelju kako bi igrali jedan protiv drugog! Ne možemo rečima dovoljno opisati koliko je ovo zaista fenomenalna funkcija koju, sigurni smo, niko nije očekivao. Ne samo što će ovo omogućiti da igrate sa prijateljima koji nemaju puno karata, već će olakšati i testiranje špilova igračima i generalno učiniti igranje sa prijateljima mnogo, mnogo zanimljivijim i zabavnijim.

Naglašavamo da ova funkacija radi samo u prijateljskom duelu, odnosno špil možete pozajmiti vašem prijatelju samo kada igra partiju protiv vas, ali je svejedno u pitanju jedna od najboljih novina koja stiže u Hearthstone ikada, i verujemo da su mnogi od vas oduševljeni baš kao i mi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: