Esports B92.net

Novi heroj Marci stiže u Dotu 2

Sinoć u kasne sate pružili smo dobrodošlicu nasmejanoj Marci, novom Dota 2 heroju koji je stigao uz 7.30e patch i novi treasure. Za ceo update pogledajte ovaj link.

RUR
Podeli
Foto: Valve
Foto: Valve

Marci je strength melee heroj koji može da napravi pravu pometnju u teamfight-u. Njen Q joj omogućava da prebaci jednog heroja iza sebe, dok joj W daje veliku mobilnost. E pojačava saveznike, dok je ulti pretvara u jednog od najopasnijih heroja u celoj igri. Za više detalja, pogledajte ovaj link.

Marci smo prvi put upoznali u Netflix-ovoj animiranoj seriji, DOTA: Dragon’s Blood, gde igra ulogu Miraninog saputnika. Nemojte da vas zavara njen izgled, jer Marci poseduje izuzetnu snagu. Ne d’o bog da se sa njom nađete u borbi prsa u prsa! Takođe, interesantno je da je u igri, kao i u animeu, Marci potpuno nema!

Još uvek nismo sigurni kako će se Marci igrati, ali do sada smo je videli na praktično svakoj poziciji.

Uz novog heroja, stigao je i 7.30e mini patch, koji mahom nerfuje najpopularnije heroje i iteme sa TI-ja, i pojačava one slabije. Najveći udarac primili su Tiny, Magnus i Spirit heroji. Magnusov Horn Toss sada radi 100% slow umesto stun-a, dok je Skewer range takođe oslabljen. Celu patch listu pogledajte ovde.

U igru je ubačen i Treasure of the Wordless Trek, koji možete kupiti po ceni od 2.49$. Stigli su novi skinovi za Zevsa, Svena, Puck-a, Linu, Brewmaster-a, Clockwerk-a, Lich-a, Pangolier-a, Templar Assassin i Ancient Apparation-a, kao i very rare Spectre set i extremely rare Razor set.

Kako vam se čini Marci?

Izvor: RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.