Drugi dan je završen bez puno iznenađenja

Drugog dana mogli smo da gledamo četiri meča u BO3 formatu, ali ni jednom nismo imali prilike da vidimo treći gejm. Opet smo videli par comebackova, ali ne i previše iznenađenja .

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 22.08.2018.

13:09

Drugi dan je završen bez puno iznenađenja

Prvi meč sinoć bio je između prvoplasirane ekipe iz grupnog dela takmičenja VGJ.Stroma i ekipe OG. U prvom gejmu Resolut1on, bivši igrač OG, sjajno je započeo gejm na Weaveru sa kojim je dominirao early gejm, pa je u jednom trenutku VGJ.Strom imao prednost od 14k golda. Gejm je delovao završeno sve do jednog timfajta nakon čega su se stvari skroz preokrenule, a onda je polako OG privodio meč kraju. Drugi gejm je bio ipak drugačiji, Topson je dobio svoju Linu na midu i napravio prednost u odnosu na protivničkog Storma, ali nakon lejning faze Strom se ipak malo vraća u gejm. Meč je bio neizvestan sve do jednog momenta kada je Winter Wyvern uspeo da spase Venomancera, sjajnim ultijem, nakon čega su dobili odlučujući timfajt koji im je doneo pobedu i u drugom meču. Drugi meč dana bio je poslednji četvrtfinalni meč winners bracketa između EG i Team Secreta. EG je u ovaj meč ušao kao favorit, a nakon 2 teška gejma opravdali su očekivanja. Prvi gejm je počeo loše za Secret, ali dobro za Mid One-a koji je na midlanu sjajno igrao igrao Morphlinga. Secret je uspeo malo da se stabilizuje, ali nakon par timfajtova Arteezy na Ursi je uspeo da se najede, pa posle toga više nisu mogli da ga zaustave. Drugi gejm Secret je probao sa Tinkerom na midu, heroj koji se do sada igrao samo 2 puta, ali to nije iznenadilo EG. Gejm je trajao skoro sat vremena i kosntatno je bila klackalica, pa su samim tim 2 ekipe stalno menjale vodstvo. Na kraju EG uspeva da dobije ključne borbe i privede i ovaj meč kraju, najviše zahvaljujući sjajnom partijom Sumaila na Gyrocopteru. Lower Bracket mečevi doneli su nam manje uzbudljivosti, a obe ekipe su takođe pobedile rezultatima 2-0. Optic Gaming predvođen osvajačem TI-a PPD-em je u oba gejm pokazao znatno veći kvalitet i bez problema uspeli su oba gejma da završe dosta brzo i pošalju Serenity kući. VP koji je pretohodnog dana malo razočarao, danas je morao da se iskupi. Prvi gejm protiv ekipe Mineski započeo je sa dosta oscilacija, ali oko 20-og minuta uspeli su da polako preuzimaju kontrolu u ovom meču i posle skoro sat vremena borbe, izašli su kao pobednici. U drugom meču CIS ekipa nije pravila greške na početku kao u prethodnom, pa su znatno brže uspostavili dominaciju. Oko 35-og minuta Mineski je sazvao GG, pa je ekipa iz južnoistočne Azije krenula da pakuje kofere. Trećeg dana ćemo opet gledati 4 meča u BO3 formatu, a igraće svi osim Virtus Pro-a i Optic Gaminga, koji će ovaj dan pauzirati.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: