Poznata ekipa menja boje

Jedan od glavnih favorita za osvajanje TI8 je upravo objavio da će čuveni meda promeniti boje samo par dana pred početak najvećeg turnira godine. Njihova prepoznatljiva narandžasta boja postaće svetlo zelena koja je takođe boja njihovih najvećih sponzora, čuvene telekomuikacijske kuća MegaFon.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Četvrtak, 09.08.2018.

17:13

Poznata ekipa menja boje

Počevši od TI8 pa do kraja godine svi njihovi sastavi promeniće boje koje će predstavljati brend MegaFon. Takođe i logo će preuzeti zeleno-ljubačastu boju, a od početka novembra očekuju se još neke promene vezane za izgled tima, pošto slave petnaest godina postojanja.

Za sada se očekuje da će samo dota 2 tim preuzeti ove boje, jer već sledeće nedelje ova ekipa će se boriti za nagradni fond koji za sada beleži $23.68 miliona , a nije nemoguće da će preći prošlogodišnji fond koji je takođe rekordan, a suma je iznosila $24.78 miliona.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: