Esports B92.net

Naš igrač pronašao novi tim: CIS transferi skoro okončani

LeBronDota je posle kratkog probnog perioda postao član nove postave Double Dimension tima, dok je fng objavio pojačanja Team Spirita.

SyS KlanRUR
Podeli

Iz CIS regiona nam stižu vesti da su još dve ekipe upotpunile svoje sastave tokom transfer perioda.

Team Spirit

Momak koji je upotpunio redove Na’Vi-ja na kratko, Biver, i pubstar iLTW su novi članovi ekipe Team Spirit. Oni će zameniti Vanskora i bzz na pozicijama #1 i #5, a da li je ovo pojačanje ili je u međuvremenu ekipa oslabljena, ostaje da se vidi. Team Spirit je bio solidan takmac na CIS sceni tokom kvalifikacija za TI7 ali je Team Empire bio poslednja prepreka koju Zmajevi nisu mogli zaobići. Trenutnu postavu čine:

  1. iLTW
  2. Iceberg
  3. DkPhobos
  4. fng-
  5. Biver


Double Dimension

Naš igrač LeBron, koji već duže nastupa u CIS regionu, nedavno je počeo da igra kao zamena u timu Double Dimension, u nižim rangovima evropskih takmičenja. Očigledno je da je ovo bila dobra ulaznica u prvu postavu, pa će on i bivši saigrač “gh” iz dana pre Liquida, “Rajjix” popuniti redove solidnog ruskog tima. Postavu Double Dimensiona sada čine:
  1. Rajjix
  2. UnderShock
  3. Flow
  4. LeBronDota
  5. NoFear


Izvor: KlanRUR

Dota 2

@LeBronDota pokidao - Na'Vi putuje na GESC Jakarta Minor

U više nego uzbudljivoj finalnoj seriji CIS kvalifikacija za minor Dota 2 turnir koji nas očekuje polovinom marta u indonežanskoj prestonici, Natus Vincere je jedva savladao Team Spirit, i osigurao učešće na osmom turniru ove godine, a šestom Minor turniru iz DPC serijala.

Dota 2 utorak 9.01. 15:50 Komentara: 6

Dota 2: Vici Gaming odbio da pobedi Team Secret

Team Secret je šampion četvrtog Captains Draft turnira, pobedivši Vici Gaming 3:2 u finalu koje je više puta nateralo gledaoce da besno pesnicom prete ekranu. Čitava serija je u znaku impresivnih i razočaravajućih poteza obe ekipe, gde su se junaci i tragičari smenjivali ne na nivou partije, već na nivou svake pojedinačne borbe. Na kraju je upornija i stabilnija ekipa pobedila, pa je Team Secret dodao 450 poena i potvrdio prvo mesto u Dota Pro Circuit serijalu, a Puppan i momci su osvojili i 108 000$.

Dota 2 ponedeljak 8.01. 12:39 Komentara: 5

Dota 2 - Rusi napadaju Katowice

Poznato je svih 8 direktnih učesnika ESL One Katowice Majora. Izgleda da je situacija u Dota Pro Circuitu počela da se kristališe, pa tako već imamo ekipe koje učestalo dobijaju direktne pozive za učešće kako na Minorima tako i na Majorima.

Dota 2 petak 5.01. 14:01 Komentara: 2

Online deo Games.Con Dota 2 turnira završen

Tokom vikenda je odigran online deo Dota 2 turnira koji nas očekuje na Games.Con festivalu ovog vikenda. Sam LAN deo turnira će biti odigran u subotu, 16.12. od 10 časova ujutro, a u borbu za nagradni fond od 1000EUR stupiće osam najboljih ekipa iz online faze turnira.

Dota 2 utorak 12.12. 12:01 Komentara: 0
strana 1 od 27 idi na stranu