Poljski milioner gradi ekipu oko Pashe i Nea

Legende svetskog CS:GO-a Pashabiceps i Neo, uskoro bi mogli da se vrate na profesionalnu scenu, kao igrači Codewise Unicorns-a.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Utorak, 26.03.2019.

18:05

Poljski milioner gradi ekipu oko Pashe i Nea

Izvor: RUR Esports

Dva Poljaka su neaktivna još od decembra 2018. godine, kada su napustili Virtus Pro. Iako je Neo odigrao jedan oficijelni turnir kao zamena za Heroic, Pasha od decembra nije odigrao ni jedan profesionalni meč.

Ovaj duo je bio deo ruske organizacije više od 5 godine, a za to vreme zajedno su osvojili 11 internacionalnih tunrira, uključujući i EMS One Major u Katovicama 2014. godine.

Kako prenosi Cybersport.pl, Robert Gryn, multimilioner, koji je u 2017. godini osnovao esport organizaciju Codewsie Unicorns, u jednom intervjuu izjavio je da je započeo pregovore sa dvojicom Poljaka.

On je takođe izjavio da planira da gradi tim oko njih dvojica, što bi značilo da će neko iz već postojećeg sastava morati da napusti ekipu. Iako ne očekujemo da će ovaj sastav postići neke velike rezultate, medisjki ovo je odličan potez za Roberta i njegovu ekipu, koji se u 2018. godini našao na 73. mestu na Forbesovoj listi najbogatijih ljudi na svetu.

...

...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: