Valiance ili Windigo , ko je najbolji na Balkanu?

Finalna serija Esport Balkan Lige se bliži kraju, ostalo je da se odigra još samo finale danas u 19 časova, posle koga ćemo saznati koji tim je vladar Balkana.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Subota, 16.12.2017.

15:59

Valiance ili Windigo , ko je najbolji na Balkanu?

Podsećamo, Valiance je već osvojio regionalno takmičenje VIP Adria Lige, a večeras će pokušati da dokaže da su najveći CS:GO tim u ovom delu Evrope.

Juče su na programu bili mečevi polufinala gde su kao pobednici izašli Valiance i Windigo, dok je u meču za treće mesto Nexus pobedio MK.

Finalna serija se igra u Beogradu, a juče od 11:15 smo gledali bugarski derbi, Windigo (ex-Outlaws) protiv MK. Windigo je pobedio 2:0, po mapama: Inferno 16:12 i Cobblestone 16:14. Najbolji u pobedničkoj ekipi je bio v1c7oR.

U drugom meču Valiance je lako savladao ekipu Nexus. Srpski tim je na Infernu Rumunima prepustio samo tri runde, dok je na Cobblestone bilo 16:9. Najbolji u domaćoj ekipi bio je emi.
Ipak, Nexus je dobio utešnu nagradu u vidu trećeg mesta, jer su pobedili ekipu MK 2:1. Po mapama: Train 9:16, Cache 16:9, Mirage 16:6. Ovom pobedom je rumunski tim dobio 2300 dolara, dok je MK zaradio nešto manje od 700 dolara.

Za glavnu nagradu boriće se srpski Valiance i bugarski Windigo. Naša ekipa je u LAN mečevima uglavnom imala više uspeha protiv bivšeg Outlaws, a i Esport Balkan Ligi su bili bolji 2:1 u grupnoj fazi. Šampion EBL-a će zaraditi 11 500 dolara, dok će poraženi finalista zaraditi malo manje od 5 800 dolara. Prenos meča moći ćete da pratite na Twitchu.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: