Esports B92.net

CS:GO - proWince pobednik IeSF kvalifikacija!

Ekipa proWince bila je najbolja na kvalifikacionom turniru i tako sebi obezbedili put u Južnu Koreju!

Bogdan Đurić KlanRUR
Podeli

Kvalifikacije su odigrane ovog vikenda, a nakon dva dana borbe proWince je, možda neočekivano, izašao kao pobednik i sebi obezbedio put u Aziju.

Mečevi su igrani na FACEIT platformi, a glavni favorit je bila ekipa Squared, između ostalog zbog najvećeg iskustva koje imaju. Iako je bilo 64 slobodna mesta, nije bilo toliko prijavljenih ekipa, a najpoznatiji timovi su odmah otišle u četvrtfinale.

Tamo je Resistance pobedio ekipu UgandaWOD, Ripple je bio bolji od Lunacy, proWince je savladao ekipu JESTE, dok je Squared u polufinale otišao preko SATeam. Danas, u polufinalnim mečevima, Resistance je bez previše muke pobedio tim Ripple, dok je proWince istim rezultatom savladao Squared, ali daleko neizvesnije.
U finalu, proWince je rezulatom 2:0 pobedio i ekipu Resistance i tako sebi obezbedio odlazak u Busan, drugi po veličini grad Južne Koreje.

Izvor: KlanRUR

CS:GO

CS:GO – Top 20 HLTV 2017. (drugi deo)

HLTV uveliko nastavlja sa izbacivanjem rang liste najboljih igrača 2017. godine, naredna četiri mesta su obasjana danskom zastavom, a smatra se da će se ista zastava videti i pri dnu ovogodišnje liste.

CS:GO četvrtak 11.01. 16:54 Komentara: 0

CS:GO – HLTV počeo sa rangiranjem igrača za 2017.

Vodeći CS portal HLTV je počeo sa objavljivanjem top 20 igrača za 2017. godinu. Najbolji igrač prošle godine bio je Brazilac Marselo “coldzera” David, koga je odmah pratio sunarodnik i saigrač – Gabriel “FalleN” Toledo, a na trećem mestu se našao Danac Nikolaj “device” Ric. Ovogodišnja lista će verovatno izgledati slično, jer će se brazilska i danska zastava najviše videti pri kraju liste.

CS:GO utorak 9.01. 11:18 Komentara: 1
strana 1 od 44 idi na stranu