Svet

Utorak, 13.02.2024.

18:06

"Spremite se – otpuštamo 800 radnika"

Medijska kompanija Paramaunt global je najavila da će otpustiti oko 800 ljudi, odnosno oko tri odsto celokupne radne snage.

Izvor: Tanjug

Foto: shutterstock, Andrey_Popov

Kompanija će otpustiti radnike da bi povećala svoj profit i održala korak sa konkurencijom.

Izvršni direktor kompanije Paramaunt global Bob Bejkiš je ovu informaciju saopštio u internom dopisu zaposlenima, prenosi Si-En-Bi-Si (CNBC).

"Ova prilagođavanja će nam omogućiti da nadogradimo svoj zamah i ostvarimo svoju stratešku viziju za godinu koja pred nama", napisao je Bejkiš.

Paramaunt global, vlasnik kanala Nikelodeon, Paramaunt plus ili Komedi central, pokušava da poveća profit i reaguje na gubitak pretplatnika u korist striming servisa kao što je Netfliks, prenosi Blumberg.

Firma je samo dan ranije saopštila da je prenos američkog Superboula na njenoj televizijskoj stanici Si-Bi-Es (CBS) bio najgledaniji televizijski šou u istoriji, koji je prema procenama pratilo 123,4 miliona ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Podeli: