Alabar gradi još jedan "Beograd na vodi"

Kompanija Igl hils, koja gradi i "Beograd na vodi“, a čiji je predsednik Muhamed Alabar, otkriva spektakulrane planove za grad Šardžu.

Izvor: B92
Podeli
(Foto: Getty images)
(Foto: Getty images)

Kompletan plan razvoja biće javnosti predstavljen tokom Foruma FDI upravo u Šardži koji se održava od 10-12 decembra.

Igl Hils Šardža, zajednički je projekat investicionog i razvojnog plana Šardže, i investitora iz UAE Igl Hilsa, a cilj je premijum ponuda, odnosno izgradnja infrastrukture za bolju budućnost na ostrvu Marjam.

Projekat će obuhvatiti 460.000 kvadratnih metara, a sadržaće stambene apartmane i hotele sa 4 ili 5 zvezdica sa pogledom na Zaliv i severni centar grada. Biće tu i dodatnog sadržaja kao šti su prodavnice, restoran na vodi, fitnes klub, spa centar, bazen i igraonica za decu.

Forum FDI 2018, održava se pod pokroviteljstvom šeika Sultana bin Muhameda Al Kasimija, člana Vrhovnog saveta i Šardže, a ima za cilj istraživanje inovativnih rešenja i tehnologija koje bi mogle da utiču na konkurentnost Emirata.

Iz Igl Hilsa kažu da su posvećeni povećanju investicionog portfolija Šardže i privlačenju lokalnih, regonalnih i međunarodnih investitora.

Screenshot/YT
Screenshot/YT

Igl Hils u saradnji sa gradom Šardža radi na još tri velika projekta u Emiratima, uključujući ostrvo Maryam Island, Kalba Waterfront and Palace Al Khan.

strana 1 od 142 idi na stranu