Svetofor marketi uskoro u Srbiji: "Ne nudimo sjajne pločice i skupe lustere, već najnižu cenu"

Još jedan ruski trgovinski lanac otvoriće vrata kupcima u Srbiji.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 24.02.2021.

13:52

Svetofor marketi uskoro u Srbiji:
Ilustracija: Pili Greem/Shutterstock

Naime, kako je ranije najavljeno, nakon lanca Mere, u Srbiju dolazi i sestrinska kompanija Svetofor.

"U Srbiji već postoji mreža supermarketa koji rade pod nekoliko različitih brendova, na primer Mercator Group drži markete Merkator, Idea, Roda. Ili drugi primer - jedna kompanija je vlasnik mreže Maxi i Tempo. Naši marketi Mere i Svetofor rade po istim principima, a to je najniža cena. Mi otvaramo markete na mestima koji su lako dostupni kupcima, u naseljenim mestima u blizini najprometnijih ulica. Naš brend Mere je poznatiji u Evropi, dok je Svetofor poznatiji za kupce Rusije i zemalja ZND", kaže za B92.net menadžerka brenda Mere za odnose s javnošću Antonela Bijelić Milojica.

Kako dodaje, očekuju da lokalno stanovništvo sa zadovoljstvom posećuje njihove markete i kupuje robu koja će biti kako domaće srpske proizvodnje i porekla, tako i ruske.

"Naš glavni princip je da predložimo kupcu najnižu cenu kvalitetnog proizvoda, zato ne nudimo sjajne pločice i skupe lustere, već markete nalik na magacine i robu izloženu na paletama i paletnim regalima, kao i robu u rashladnoj komori, za čuvanje i držanje robe sa kraćim rokom trajanja pod određenim niskim temperaturama", ističe naša sagovornica.

Podsetimo, prvi Svetofor marketi biće otvoreni u Subotici i Kruševcu 26. februara.

"Uz Vršac, gde je otvaranje 26. februara, u martu spremamo otvaranje i marketa Mere u Kraljevu", napominje Antonela Bijelić Milojica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: