Mašine se puše; velike investicije slile se u srpski grad

Povoljne vremenske prilike idu naruku izvođačima u Užicu, pa se radovi izvode na svim otvorenim gradilištima.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 28.10.2021.

13:36

Mašine se puše; velike investicije slile se u srpski grad
Ilustracija: RINA

U pitanju su projekti čija realizacija je omogućena uz podršku nekoliko ministarstava.

U Velikom parku radi se na izgradnji skejt parka. Investicija je vredna 4,5 miliona dinara, od čega su tri miliona dinara sredstva Ministarstva omladine i sporta, a 1,5 miliona obezbedio je grad.

Pešačka staza Krčagovo – Carina povezaće ove dve mesne zajednice i za tu namenu iz budžeta grada opredeljeno je šest miliona dinara.

U toku su radovi na parternom uređenju i izgradnji sportskog terena u Studentskom centru Krčagovo. Sa sedam miliona dinara radove finansira Ministarstvo prosvete nauke i tehnološkog razvoja, dok je učešće grada u realizaciji ovog projekta šest miliona dinara.

Vučić: "Tunel za dve godine"; "Držite me za reč" VIDEO

Na Tari se gradi novo dečje igralište zahvaljujući sredstvima Ministarstva zaštite životne sredine u iznosu od 7,6 miliona i grada u iznosu od 3,2 miliona dinara.

U ovom trenutku najveća investicija je rekonstrukcija dečjeg bazena na Gradskoj plaži, gde je grad opredelio 20 miliona dinara za radove prve faze.

Kako poručuju izvođači, radovi na ovim gradilištima biće završeni do kraja građevinske sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: