Potpisan ugovor sa dobitnikom stana: "Poslao sam ukupno oko 15-16 koverata"

Beograd -- Državna sekretarka u Ministarstvu finansija Slavica Savičić potpisala je danas ugovor sa dobitnikom stana u naselju „Zemunske kapije“.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Ministarstvo finansija
Foto: Ministarstvo finansija

Dobitnik u okviru drugog kola nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" je Jovica Nikolić iz Beograda.

Gospodin Nikolić je prilikom potpisivanja ugovora istakao da je očekivao da dobije auto, ali je, na njegovo veliko iznenađenje, ipak dobio stan.

"Ja sam pakovao koverte, naizmenično sam slao na svoje, ćerkino i suprugino ime. Poslao sam ukupno oko 15-16 koverata. Najbolje godine, 25 godina, sam proveo u Zemunu, a sada se najverovatnije vraćamo nazad", rekao je srećni dobitnik.

Državna sekretarka Slavica Savičić je izrazila zadovoljstvo zato što je potpisala ugovor sa Jovicom, jer je, kako kaže, za nju uvek emotivno kada vidi da je nagrada otišla u prave ruke.

„Mislim da smo ostvarili cilj ove nagradne igre. Građani su shvatili njen značaj, imamo veliki broj koverata, preko 11 miliona je već pristiglo za finalno izvlačenje sutra. Nadam se da će i sutra nagrade otići onima kojima je to stvarno potrebno“, istakla je Slavica Savičić.

Nagradnu igru „Uzmi račun i pobedi“ je pokrenula Vlada Srbije u saradnji sa NALED-om u cilju suzbijanja sive ekonomije i jačanja svesti građana da je uzimanje fiskalnih računa prilikom svake kupovine od izuzetnog značaja, jer se na taj način finansiraju zdravstvo, školstvo, infrastrukturni projekti i druge javne usluge.

Poslednje, finalno izvlačenje drugog kola nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“ biće održano u subotu, 27. februara u 17:55 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio-televizije Srbije, kada će biti izvučen dobitnik glavne nagrade – stan na 23. spratu jedne od kula u naselju Beograd na vodi, kao i pet auomobila marke „fijat 500L“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 168 idi na stranu