Otvoren prvi tržni centar u Gornjem Milanovcu, obezbeđeno 200 radnih mesta

Opština Gornji Milanovac dobila je svoj prvi tržni centar, a završetak izgradnje ovog centra čini deo realizacije investicionih aktivnosti Bermilton grupe.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 05.11.2020.

17:20

Otvoren prvi tržni centar u Gornjem Milanovcu, obezbeđeno 200 radnih mesta
Foto: RINA

"Dodatni benefit, osim 200 novih radnih mesta je i učešće tržnog centra u BDP-a u Gornjem Milanovcu koje je nemerljivo. U narednim godinama će se i dokazati da će se investicija isplatiti", rekao je predsednik ove opštine Dejan Kovačević.

Ideja o otvaranju Shop park nastala je pre dve i po godine. Od danas će Milanovčani imati priliku da pazare u jednom od 22 prodajna objekta, koji su u podne svoja vrata otvorili za kupce, dok će asortiman brenda Pepco biti dostupan od sredine novembra, a robne marke Sinsay od decembra. U okviru Shop park-a, osim prodavnica obezbeđen je parking od 168 mesta, dečje igralište, menjačnica i ugostiteljski objekat.

"Cilj nam je stvaranje pravih vrednosti za naše klijente, uz stalnu posvećenost unapređenju kvaliteta, inovativnost i profitabilnost poslovanja. Ovaj izuzetan objekat čija je gradnja započela 2. marta ove godine, po svojim građevinskim karakteristikama i modernom predstavlja jedan od najsavremenijih objekata ove namene u okruženju“, naglasio je Andrej Bele, ispred kompanije Bermilton.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: