Procedura priključenja na kanalizaciju poslata na preko 10.000 adresa u Krnjači: Evo šta piše

Beograd -- Zamenik gradonačelnika Goran Vesić objavio je danas na svom Fejsbuku proceduru izgradnje kanalizacije i priključenja na kanalizacionu mrežu u naselju Krnjača.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Depositphotos/forestpath
Foto: Depositphotos/forestpath

Ona je poslata na više od 10.000 adresa stanovnika leve obale Dunava.

"Kao što je i obećao predsednik Aleksandar Vučić, gradiće se kanalizacija na levoj obali Dunava. Mi naša obećanja ispunjavamo. Hvala vam na podršci koju nam pružate. Mi ćemo raditi još snažnije kako bi vam obezbedili najbolje uslove za život. Idemo dalje", napisao je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

Uz to, Vesić je objavio i tekst Procedure u kojoj se navodi kada je potpisan ugovor sa EBRD-om, šta sve obuhvataju radovi koji će se obavljati, šta je sve potrebno od dokumentacije, na koji način će biti građen granični šaht.

U Proceduri je objašnjeno i da će cena naknade po domaćinstvu iznositi 60.977,50 dinara uz mogućnost plaćanja na 60 mesečnih rata, kao i da će naknadna priključenja građani plaćati o svom trošku, odnosno građani koji ne budu ušli u projekat sami će plaćati izgradnju šahta, povezivanje na mrežu i zatvaranje septičke jame.

strana 1 od 152 idi na stranu