Vučić za 9 dana u Nišu, o aerodromu posle praznika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doći će u Niš za 9 dana da bi otvorio završeni pogon "Leonija", potvrđuju u Srpskoj naprednoj stranci.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.04.2018.

15:14

Vučić za 9 dana u Nišu, o aerodromu posle praznika
Foto: Tanjug/Dragan Kujundžiæ

Sednicu Skupštine grada na kojoj će se odlučivati o predaji niškoj Aerodroma "Car Konstantin" državi, iz ove vladajuće stranke najavljuju posle praznika, posle 1. maja, pišu Južne vesti.

Poverenik SNS u Nišu Zvezdan Milovanović objavio je datum posete predsednika Srbije, koja je najavljena kada je odložena sednica gradske Skupštine o poklanjanju aerodroma.

Zamenik šefa odborničke grupe SNS u gradskom parlamentu Ivan Jovanović objašnjava da će se odložena sednica gradske Skupštine održati u “zakonskom roku”, najverovatnije posle prvomajskih praznika. Napomenuo je da vlast u Nišu ima većinu za odluku o sudbini aerodroma.

Aleksandar Vučić izjavio je prošlog ponedeljka da će uskoro posetiti Niš, kao što je najavio, zbog dešavanja posle odluke da se niški aerodrom dâ državi na upravljanje.On je tada poručio da će se sve rešiti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: