Montenegro erlajns obustavlja letove

Nacionalno koordinaciono telo za zarazne bolesti Crne Gore donelo je odluku da Montenegro erlajns privremeno obustavi letove.

Region

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.03.2020.

20:02

Montenegro erlajns obustavlja letove
Foto: Depositphotos/bigguns

Kako je saopšteno, privremeno se obustavlja međunarodni putnički železnički saobraćaj, kao i autobuski prevoz putnika u međunarodnom drumskom saobraćaju.

Nacionalni tim za zarazne bolesti usvojio je juče dodatne mere protiv širenja novog koronavirusa i privremeno zabranio rad ugostiteljskih objekata, dečjih igraonica, fitnes i tržnih centara, kafića, kladionica...

Mere se uglavnom poštuju, a policija je saopštila da je uhapsila vlasnika jednog ugostiteljskog objekta koji se nije pridržavo odluke Vlade i jutros otvorio ugostiteljski objekat i normalno radio.

Ogromne gužve su ispred velikih supermakreta i banaka, ali se tokom dana uglavnom poštovala naredba o socijalnoj distanci.

Novim merama, između ostalog, predviđeno je da u objektu bez obzira na njegovu površinu ne može biti više od 50 kupaca istovremeno.

Odgovorna lica u trgovinskim objektima obavezna su da obezbede i označe rastojanje od najmanje dva metra između osoba koja se nalaze ispred prodajnih objekata, na kasama i sektorima u kojima kupce robom uslužuju zaposlenih u prodajnom objektu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: