Izvršitelji tražili četiri stana, na lokaciji zatekli samo livadu

Nikola Gazivoda na sudu dobio crnogorski investicioni fond Evrofond za 73.000 evra, u katastru pisala četiri apartmana, a na lokaciji samo livada.

Region

Izvor: B92

Petak, 11.01.2019.

12:34

Izvršitelji tražili četiri stana, na lokaciji zatekli samo livadu
Foto: Thinkstock

U postupku izvršenja sudske presude donete u korist malog akcionara Zatvorenog investicionog fonda Evrofond i naplate potraživanja u iznosu od 73.446 evra tog fonda, javna izvršiteljka Snežana Pavličić zakazala je za 11. januar 2019. prodaju placa u Bečićima, površine 475 kvadrata.

Prema katastarskim evidencijama iz Lista nepokretnosti broj 1035 KO Bečići, trebalo je da se na toj lokaciji Evrofonda nalaze četiri apartmana po 80 kvadrata, koja su upisana. Međutim, kada su u Bečićima napravili uvid na licu mesta, izvršiteljka je samo pronašla livadu na atraktivnoj lokaciji u blizini supermaketa u tom gradu.

Izvršiteljka Pavličić objasnila je “Vijestima” da su prethodno postupajući po zahtevu poverioca potraživanje pokušali da naplate od novčanih sredstava ZIF Evrofonda, ali kako to nije bilo moguće, pristupili su proceni i započeli postupak prodaje ovog dela imovine. Angažovani procenitelj je taj deo imovine fonda, prema rečima Pavličić, procenio na iznos od 212.300 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: