Električni MG Cyberster u aprilu sledeće godine

MG Motor je još prošle godine prikazao Cyberster concept, viziju potpuno električnog sportskog dvoseda, dok će definitivni serijski model stići u prvoj polovini 2023

Automobili

Izvor: B92

Subota, 05.11.2022.

16:00

Električni MG Cyberster u aprilu sledeće godine

Tačnije, nove informacije kažu da će premijera biti održana u aprilu sledeće godine.

Očekivano, serijski model ima izmenjeni, ublaženi izgled u odnosu na koncept vozilo.

U svakom slučaju, MG Cyberster je električni roadster sa dugačkom haubom i kratkim zadnjim delom, pri čemu serijski model ima klasične retrovizore umesto kamera koje su odlikovale koncept.

U paketu su i električni sklopivi platneni krov, sportska sedišta i prepoznatljivi LED farovi, suptilni zadnji spojler „pačji rep“ i Union Jack dizajn zadnjih svetala, u čast britanskim korenima MG-a.

Serijski model se u prodaji na evropskom tržištu očekuje u prvoj polovini 2024. godine, ali nisu još poznate njegove specifikacije.

Zato ovde još samo podsećanje da je prošlogodišnji koncept od 0 do 100 km/h po fabričkim podacima ubrzavao za 3,0 sekunde, dok je domet sa jednim punjenjem baterija iznosio 800 km.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: